Even lekker weg in de herfstvakantie
Ziet u de herfstvakantie als een mooie kans om er even lekker tussenuit te gaan? Het is u van harte gegund. Uiteraard zorgt u voor een goede reisverzekering. Laat ons u adviseren zodat u op maat en voordelig verzekerd bent.

Even lekker weg in de herfstvakantieDe herfst heeft genoeg te bieden voor wie op reis wil. U kunt naar het buitenland voor aangenamere temperaturen, indrukwekkende natuur of interessante steden. Of u blijft in Nederland voor een meerdaagse wandeltocht, een familieweekend in Drenthe of een midweek Maastricht of Zwolle.

Doorlopende of kortlopende reisverzekering?
Als u plannen heeft voor de herfstvakantie, bedenk dan eens hoe vaak u dit jaar al een kortere of langere vakantie heeft geboekt, inclusief allerlei uitstapjes. Blijkt dat u meerdere keren per jaar uw koffers pakt? Dan is de kans groot dat u niet iedere keer een losse reisverzekering hoeft af te sluiten, maar voordeliger uit bent met een doorlopende verzekering. Daarmee zijn al uw binnenlandse en buitenlandse vakanties verzekerd. U hoeft alleen nog maar te boeken en kunt vertrekken wanneer u wilt.

Verzekering moet passen bij uw vakanties
Als u contact opneemt met ons kantoor rekenen wij uit of een doorlopende reisverzekering inderdaad voordeliger voor u uitpakt. Ook stellen wij u vragen om te bepalen welke dekkingen passen bij uw vakanties. Reist u buiten Europa? Gaat u regelmatig op wintersport? Onderneemt u avontuurlijke reizen of beoefent u gevaarlijke sporten? Neemt u dure bagage mee? Uw antwoorden maken duidelijk welke risico's u loopt op vakantie.

Geen dubbele dekkingen
Daarnaast checken we of u bepaalde vakantierisico's al heeft afgedekt op andere verzekeringen. Medische kosten die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed bijvoorbeeld, of pechhulp in het buitenland. Door goed te kijken naar uw andere schadeverzekeringen, voorkomen we dat u zich dubbel verzekert.

Scherpe premie
Ten slotte gaan we voor u op zoek naar een reisverzekering met een scherpe premie. Er zijn verschillende aanbieders, elk met hun eigen voorwaarden en premies. Wij vergelijken ze voor u en laten u weten welke reisverzekeringen de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.(10-10-2017)