Wat doen wij voor u
Adviezen geven in de ruimste zin van het woord op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Meestal worden deze adviezen gegeven tijdens een bezoek bij u thuis. Dit kan zowel overdag als 's-avonds. Na het maken van een productvergelijking wordt in overleg met de klant een keuze gemaakt uit de producten van de verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen.

Waarom kozen onze klanten voor ons kantoor?
Het belang van de klant is ons belang. Hoe u dat kunt ervaren? Als u bijvoorbeeld een andere auto koopt dan gaan wij uit eigen beweging bekijken of de nieuwe auto wel bij dezelfde verzekeringsmaat-schappij verzekerd moet worden als de oude auto. Mochten wij u een alternatief kunnen aanbieden waar u beter mee af bent dan krijgt u van ons het advies de nieuwe auto bij een andere maatschappij te verzekeren.
Bij een onverhoopte schade mag u er op rekenen dat wij alles in het werk zullen stellen dat u krijgt waar u recht op heeft. Als u niet krijgt waar u recht op heeft dan kunnen wij een beroep doen op een expertisebureau dat uitsluitend in opdracht van verzekerden werkt. Dit bureau werkt normaal gesproken op basis "no cure, no pay" en ziet meestal kans de gemaakte kosten te verhalen op de verzekeringsmaatschappijen.

Hoe kunt u ons bereiken?
Telefonisch 06-51612540
Email info@brouwerverzekering.nl

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.